CONCURS DE POESIA DEL CLUB DE LA GENT GRAN DEL DISTRICTE IV

 

Poesia2

BASES

  1. Tema lliure
  2. Podrà participar qualsevol persona empadronada a Terrassa
  3. Cada participant podrà concursar amb un màxim de tres poemes. Només podrà ser premiat per un d’ells.  L’extensió màxima de les poesies no pot ser superior a 30 versos.
  4. Els treballs s’han de presentar per triplicat en paper Din A4, a doble espai.
  5. Al dors de cada poema hi figurarà el títol i un pseudònim de l’autor. Es presentarà, junt amb cada poema, un sobre tancat, a l’exterior del qual hi constarà també el títol i el pseudònim. A l’interior del sobre hi haurà un paper amb el nom i els cognoms del concursant, l’edat, l’adreça i el número de telèfon de contacte, juntament amb el títol i el pseudònim.
  6. Els poemes es lliuraran a l’atenció del Club de  la Gent Gran del Districte IV, al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany ( Avinguda Àngel Sallent, D , 55) els dimarts de 16:30 a 17:30h.  La data límit de lliurament serà el dia .22 d’abril
  7. El jurat estarà presidit per la senyora Carme Busqueta, cap del servei de Promoció de la Gent Gran, y els Sr. Àngel Navarro, el Sr. Jordi Baró, el Sr. Joan Màdico, del Club de la Gent Gran del Districte IV, y la Sra. Consol Gallart com a secretària.  Aquest jurat escollirà un primer, un segon i un tercer premi.  Els quals rebran un diploma i un premi econòmic de 75€ (1r premi), 50€ (2n premi) i 30€ (3r premi).
  8. La lectura del veredicte del jurat i el lliurament dels premis es faran dins de l’acte del Dia de la Festa de la Poesia el 7 de maig al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany  a les 17h.
  9. Es realitzarà una selecció dels poemes que seran exposats al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, del dia .8 al 15 de maig.
  10. La participació en aquest concurs pressuposa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol aspecte no previst serà resolt per l’organització.

Amb la col·laboració del servei de Promoció de la Gent Gran

Entrada publicada a Altres, Entitats, General. Link permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *