Modernisme en el pati “Els Telers” del Casal Anna Murià

Modernisme14_1Es va iniciar la jornada amb un aperitiu al pati, tot escoltant el grup d’havaneres BON DIA del Casal Anna Murià .

Els assistents venien sota la ombrel·la del Casal Anna Murià , del Casal de Can Roca i del Casal de Ca n’Aurell. Tambè els amics i amigues d’ Acció Gent Gran. Al mateix temps persones que passejaven pels carrers Modernistes de la ciutat,  tant persones gran, com joves van compartir la jornada.

A les 13h va tenir lloc el dinar modernista al restaurant Els Telers, amb  80 comensals.

La sobretaula va estar amenitzada al pati amb música en viu per part del duet “Pentagrama” amb peces  de l’època. Peces musicals pel  ball de rams (amb ginesta i roses), el ball del fanalet i el ball de l’escombra on va participar la majoria d’assistents, ah! i també amb els  familiars.

Per acabar la jornada, varem partcipar en el convit del Teatre Principal, tots vestits per l’ocasió, per escoltar “Cants del poble”. Tots els que anaven vestits de l’època varen gaudir amb plena satisfecció de l’acte, continuant  transportats al segle XIX.

Modernisme14_2 Modernisme14_3 Modernisme14_4 Modernisme14_5 Modernisme14_6  Modernisme14_ballderams

Entrada publicada a General. Link permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *