Concurs ball de saló – dilluns dia 27 d’octubre

CIMG8243guanyadors del concurs 

 

Hi pot participar qualsevol ballador i/o balladora tal com diuen les bases. Per a més informació us podeu posar en contacte amb el servei de Promoció de la Gent Gran, 93.788.33.33

BASES:

CONCURS DE BALL DE SALÓ Octubre mes de la Gent Gran 2014

1. Podran participar parelles de 60 i més anys que no hagin participat en cap concurs o actes oficials i que no hagin guanyat cap premi.

2. Modalitats de ball: Vals, Tango, Paso doble, Rumba bolero, Cha cha cha i Merengue.

3. Cada parella participant podrà concursar en les modalitats de ball que esculli, o en totes elles.

4. El vestuari per les actuacions ha de ser el mateix per totes les modalitats de ball. No hi ha canvi de vestuari. El vestuari no pot ser de competició.

5. Les inscripcions pel concurs es faran en la seu de Promoció de la Gent Gran, carrer Sant Ildefons, 8, en horari de matí de 9 a 14h. La data màxima per inscriure’s serà el dia 17 d’octubre. En el moment de la inscripció hauran de facilitar les dades personals ( el nom i els cognoms del concursant, l’edat, el número de telèfon de contacte i el correu electrònic). En el moment de la inscripció se’ls farà entrega del dorsal, previ pagament de 2 € per parella.

6. Places d’inscripció limitades

7. El jurat estarà presidit per la Sra. Josefina Soler, regidora de Promoció de la Gent Gran, un membre del Consell Municipal de la Gent Gran, un professor de ball de saló i una persona guanyadora de diversos campionats de ball de saló. Els principals criteris de valoració seran el ritme i el carisma.

8. Aquest jurat escollirà 1r, 2n i 3r premi i dos accèssits per modalitat, els quals rebran un diploma i un obsequi recordatori.

9. La lectura del veredicte del jurat i el lliurament dels premis es faran en la part final del concurs.

10. La participació en aquest concurs pressuposa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol aspecte no previst serà resolt per l’organització.

Entrada publicada a Concurs Ball de Saló, General, Octubre, mes de la gent gran. Link permanent.

5 Respostes a Concurs ball de saló – dilluns dia 27 d’octubre

 1. Josep de Martí comenta:

  Felcitacions per el vostre blog, per fomentar la vida activa de les persones grans i de totes les edats. Tot i que la meva especialitat són les residències per a gent gran a Catalunya i tot l’estat, considero que el foment de la vida activa de les persones allarga la autonomia i la qualitat de vida. Per això al veure el vostre blog he pensat que us escriuria unes línies de felicitació.

  • activa_carme comenta:

   Moltes gràcies per les seves paraules.
   Estem oberts a rebre qualsevol suggeriment que ens ajudi a millorar la vida a la ciutat per aquest col·lectiu.
   Per la seva informació, li comentem que a partir del dia 31 d’octubre, en aquest mateix blog, hi haurà l’apartat “Terrassa ciutat amiga de les persones grans”, on esperem rebre suggeriments, visions i inquietuds dels ciutadants de 16 anys i més grans.

 2. Alexandra comenta:

  Hola,
  El concurs de ball de saló em va encantar! Voldria saber com puc aconseguir les fotografies que va fer el senyor de la sala dels ballarins.
  Moltes gràcies,

  Alexandra

  • activa_carme comenta:

   Ens satisfà plenament la seva aportació.
   Les persones que varen fer les fotografies eren del nostre servei i d’una entitat de gent gran.
   Ens posarem en contacte per correu electrònic amb vosté, per concretar quines fotografies són del seu interès.
   Fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *