Jardí dels contes

       Jardí dels contes és una acció proposada en el  projecte “Terrassa ciutat amiga de les persones grans”

“Jardí dels contes” es la creació d’un jardí amb arbres, arbustos, flors, herbes aromàtiques, fruits silvestres i alguns productes de l’hort,  al pati interior de la BD2 (biblioteca del Districte 2), utilitzant una zona de 100 m2 aproximats de sauló. Projecte liderat pel Servei de Cultura i pel Servei de Promoció de la Gent Gran.

L’objectiu és enjardinar la zona del sauló i proporcionar nocions de jardineria i horticultura a les persones grans participants.  La regidoria de Promoció de la Gent Gran ha impulsat aquesta acció donant sortida a les inquietuds manifestades pel col·lectiu de gent gran del barri i de la direcció de la Biblioteca del districte per tal de cohesionar els diferents col·lectius del territori. Es realitza amb els suort d’un monitor i del personal de la biblioteca.  Ja s’han iniciat visites programades al jardí per part d’alumnes de diferents escoles, on la gent gran els hi expliquen contes i els hi ensenyen els diferents productes de l’hort.

                01            18

primers passos

04

planter, llavors…

33             32_1

         34                          32 

i primers fruits

24         08

35

   i primeres visites

27           13

     15

primera collita

20_1     25

els jardiners/hortalans

38

Entrada publicada a El jardi dels contes, Terrassa ciutat amiga de les persones grans. Link permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *