“Els meus ulls veuen… ” concurs de fotografia 2016

Tema lliure

 1. Podran participar persones de 60 i més anys que no hagin tingut 1r, 2n o 3r premi l’any anterior
 1. Les persones premiades l’any anterior podran formar part del jurat d’aquesta edició, sempre que així ho manifestin
 1. Cada participant podrà concursar amb un màxim de tres fotografies, no presentades en cap altre edició d’aquest concurs, de les quals ha de ser l’autor/a. Només podrà ser premiat per una d’elles
 1. Les fotografies podran ser en color o en blanc i negre i hauran de fer un màxim de 25 cm x 35cm.
 1. Al dors de cada una hi figurarà el títol de la fotografia i un pseudònim de l’autor/a. Es presentarà,  junt amb cada fotografia, un sobre tancat, a l’exterior del qual hi constarà també el títol i el pseudònim. A l’interior del sobre hi haurà un paper amb el nom i els cognoms de l’autor/a, l’edat, l’adreça i el número de telèfon de contacte, juntament amb el títol i el pseudònim.
 1. Les fotografies es lliuraran a la seu de Promoció de la Gent Gran, carrer Sant Ildefons, 8, entre l’1 de juliol i el 24 de setembre, al matí de 9h a 14h.
 1. El jurat estarà presidit per la Regidora Rosa Ribera, del servei de Promoció de la Gent Gran i format  per un professional de la fotografia, un membre del Consell Municipal de la Gent Gran i les persones premiades l’any anterior.  Aquest jurat escollirà 1r, 2n i 3r premi, els quals rebran un diploma i un obsequi recordatori.
 1. La lectura del veredicte del jurat i el lliurament dels premis es faran dins l’acte Institucional del Dia Internacional de la Gent Gran.
 1. Es realitzarà una selecció de les fotografies que seran exposades al Complex ELS TELERS, carrer Sant Ildefons, 8, durant el mes d’octubre.
 1. Les fotografies premiades quedaran propietat de l’Ajuntament de Terrassa, que es reserva el dret de fer-les servir. La resta de fotografies podran recollir-se a partir del dia 7 de novembre.
 1. La participació en aquest concurs pressuposa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol aspecte no previst serà resolt per l’organització.
Entrada publicada a Concurs de fotografia, Dia internacional de la gent gran. Link permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *