Xerrada “Del menyspreu al respecte: crònica d’un trajecte inacabat”

dimecres dia 30 de novembre

Complex Els Telers – Casal Anna Murià

j-m-mesquida_latardoresdiversa

L’estudi és el testimoni subjectiu de vuit persones, d’entre 54 i 86 anys, que expliquen les seves trajectòries vitals, experiències, creences i visions com a reflex d’una època, d’unes normes socials i d’uns valors compartits amb la comunitat de la qual formen part.

Aquest és un dels actes que s’emmarca en el Pacte per la Diversitat Afectiva, Sexual i d’Identitat de Gènere de Terrassa 

Es realitzarà dimecres 30 de novembre a les 17h a Els Telers (C/ Sant Ildefons, 8), on segueix fins aquest mateix dia l’exposició “Flores de Otoño” de la fotògrafa Hanna Jarzabek, sobre persones grans LGTB, amb testimonis i històries individuals dels protagonistes.

Entrada publicada a Els Dimecres, Els Telers, xerrades. Link permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *