Concurs de fotografia

De Concurs de fotografia
Octubre mes de la Gent Gran 2011
BASES
1. Podran participar persones de +60 anys.
2. Cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies inèdites, de les quals ha de ser l’autor. Només podrà ser premiat per una d’elles.
3. Les fotografies podran ser en color o en blanc i negre i hauran de fer 20 cm x 30 cm. Al dors de cada una hi figurarà el títol de la fotografia i un pseudònim de l’autor i s’acompanyarà d’un sobre tancat, a l’exterior del qual hi constarà també el títol i el pseudònim. A l’interior del sobre hi haurà un paper amb el nom i els cognoms del concursant, l’edat, l’adreça i el número de telèfon de contacte, juntament amb el títol i el pseudònim.
4. Les fotografies es lliuraran a la seu de Promoció de la Gent Gran, carrer Sant Ildefons, 8, entre l’1 de juliol i el 23 de setembre, al matí de 9 h a 14 h.
5. El jurat estarà format per persones expertes del món de la fotografia i persones del col·lectiu de la gent gran, i escollirà un primer, un segon i un tercer classificat, que rebran un diploma i un obsequi recordatori.
6. La lectura del veredicte del jurat i el lliurament dels premis es faran dins l’acte Institucional del Dia Internacional de la Gent Gran, en el Saló de Plens de l’Ajuntament.
7. Es realitzarà una selecció de les fotografies que seran exposades al Complex ELS TELERS, carrer Sant Ildefons, 8.
8. Les fotografies premiades quedaran propietat de l’Ajuntament de Terrassa, que es reserva el dret de fer-les servir. La resta de fotografies podran recollir-se entre el 2 i el 30 de novembre.
9. La participació en aquest concurs pressuposa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol aspecte no previst serà resolt per l’organització.
Terrassa, maig 2011
Entrada publicada a Concurs de fotografia, Octubre, mes de la gent gran i etiquetada . Link permanent.

3 Respostes a Concurs de fotografia

 1. Elvira F. comenta:

  El meu net pot presentar una foto que m’ha fet a mi?
  Bon dia

 2. Antoni Pont comenta:

  Caram! amb quina rapidesa heu posat les noves bases.
  Crec que he agafat el tranquillo a posar comentaris en aquest blog. Fa poc que vaig fer un curs d’internet i ara veig alguns fruits que ja surten a la llum.
  Us felicito per la feina que feu per tots nosaltres, els que tenim 60, 70 i algún any més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *