Octubre, mes de la gent gran 2011

De Octubre, mes de la gent gran 2011
De Octubre, mes de la gent gran 2011
Entrada publicada a Octubre, mes de la gent gran i etiquetada , . Link permanent.

2 Respostes a Octubre, mes de la gent gran 2011

  1. maria dolors comenta:

    GRACIES AL NOSTRE AJUNTAMENT,GRACIES EL PSC FAN MOLT PER LES PERSONES GRANS EL MENYS I HA ALGUNES PERSONES QUE VETLLEN PER ELLS,ABANS NINGÚ I PENSAVA,TENEN DRET A QUE ES PENSI AM ELLS,MOLTS ANTERIORMENT NO HI PENSAVEN I TOTS I VOLEM ARRIBAR AL FINAL DE LA NOSTRA ETAPA I DE LA MILLOR MANERA,AM EL PERE NAVARRO I ELS SEU EQUIP FAN QUE TOT FUNCIONI,AM ELLS ENS SENTIM DIFERENTS ,ELLS NO RETALLAN LO QUE ELS AVIS PRECISEN .GRACIES PERE I COMPANYIA PER FER LA VIDA MES BONICA

  2. maria dolors comenta:

    GRACIES AL NOSTRE AJUNTAMENT,GRACIES EL PSC FAN MOLT PER LES PERSONES GRANS EL MENYS I HA ALGUNES PERSONES QUE VETLLEN PER ELLS,ABANS NINGÚ I PENSAVA,TENEN DRET A QUE ES PENSI AM ELLS,MOLTS ANTERIORMENT NO HI PENSAVEN I TOTS I VOLEM ARRIBAR AL FINAL DE LA NOSTRA ETAPA I DE LA MILLOR MANERA,AM EL PERE NAVARRO I ELS SEU EQUIP FAN QUE TOT FUNCIONI,AM ELLS ENS SENTIM DIFERENTS ,ELLS NO RETALLAN LO QUE ELS AVIS PRECISEN .GRACIES PERE I COMPANYIA PER FER LA VIDA MES BONICA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *