XXIV Campionat de jocs esportius adaptats per a gent gran

El 30 de maig es va celebrar el XXIV campionat de jocs esportius adaptats per a gent gran.

La finalitat dels jocs esportius és donar a conèixer a la ciutat de Terrassa i als familiars, el treball que es realitza amb la gent gran institucionalitzada. El joc esportiu no solament compleix amb l’objectiu lúdic, si no que també permet aconseguir uns objectius específics:

1. Fomentar les capacitats físiques.

2. Fomentar la capacitat de concentració, de reacció i de memòria.

3. Afavorir la relació entre residents d’altres centres.

4. Passar una estona divertida.

Ens agradaria destacar la importància que té el projecte no només pels participants del dia del Campionat sinó per tots els usuaris dels centres que són el motor indispensable del projecte, del nostre projecte “Els Jocs Esportius Adaptats per a Gent Gran de Terrassa”.

Aquí teniu algunes fotografies de la jornada.

Entrada publicada a General. Link permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *