Els dimecres en Els Telers – tarda

De Els Dimecres en Els Telers – tarda

En el mes d’octubre de 2010 es va iniciar, sota el nom de “Els dimecres en ELS TELERS”, un seguit de xerrades i col·loquis. en els quals, diferents treballadors de l’Ajuntament de Terrassa explicaven les activitats dins del seu temps lliure, o experiències personals ben diferents del que seria la seva tasca professional. Com exemple es citen els temes: El disseny de components per a l’automòbil i motos, l’observació dels estels i l’espai, l’acolliment de nens saharauis, la creació d’una web gastronòmica, o el viatge com un procés de coneixement d’altres cultures i societats humanes, les Papallones i els Ocells de la nostra ciutat, L’astrologia, viure un any  a la ciutat de París, etc. Ha anat passat el temps i s’han rebut les aportacions d’entitats o estaments oficials com Creu Roja, Policia Municipal, Mossos d’Esquadra, advocats, metges, infermeres, poetes, somniadors, etc. (mirar ling)

La última xerrada de l’any 2011 ha estat la del Sr. Joaquim Pérez amb una exposició de gairebé 200 fotografies sobre la flora de Sant Llorenç del Munt.

En aquests moments s’està programant el primer trimestre del 2012. Ben aviat ho anunciarem en aquest blog

Entrada publicada a Els Dimecres, Els Telers i etiquetada . Link permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *