L’art en els Telers – Exposició a Amics de les Arts i Joventuts Musicals

De L’Art en els Telers

Discurs d’inauguració de l’exposició, a càrrec de la Sra. Teresa Casals, Regidora de Promoció de la Gent Gran.

Molt bona tarda/nit a totes i a tots,

És per a mi una satisfacció com a regidora de Gent Gran poder inaugurar avui aquesta exposició en la que els seus autors són tots alumnes del Casal Anna Murià. Per a molts de vosaltres tal vegada avui serà la primera vegada que exposeu en una sala com aquesta i en  una entitat que el seu nom ja diu àmpliament l’activitat que si duu a terme AMICS DE LES ARTS, coneguda per tots com els Amics, altres l’experiència no us vindrà de nou però tant si és d’una forma com d’una altra el que és ben cert és que avui el Casal Anna Murià és com si s’hagués vestit de llarg i es dóna a conèixer a la Ciutat en la seva vessant artística.

Enguany se celebra l’any internacional “de l’envelliment actiu” i no us sembla que és molt bonic  envellir pintant  i  dibuixant ? fent realitat les nostres aficions, que tal vegada per alguns no ho heu pogut dur a terme fins que us ha arribat l’edat de la jubilació o fins que us heu fet grans però en definitiva el que és important és que avui podem mostrar als nostres conciutadans que la gent gran de la nostra Ciutat són persones actives que la seva vida no és monòtona i que poden mostrar als seus fills i nets el que saben fer.

El concepte que s’havia tingut de la gent gran fins fa poc temps, era que un cop es retiraven de la vida laboral, calia anar esperant sense gaires inquietuds més, el moment del traspàs. Actualment les persones vivim més i vivim amb més qualitat de vida i això fa que omplim els espais de lleure amb activitats que serveixen per al nostre gaudi i no en dubteu pas que les persones que tenen la vida més ocupada i més plena són les que viuen més i a la vegada se senten més felices.

Per tant jo us esperono a que seguiu amb la vostra activitat, que doneu a conèixer aquesta exposició a tots els vostres familiars i a totes les vostres amistats perquè el dia que es despenji aquesta exposició la junta d’Els Amics pugui dir que ha estat l’exposició més visitada, serà un honor per tots vosaltres, pel Casal Anna Murià i en definitiva una satisfacció per a tota la ciutat en saber que la nostra gent fan aquestes obres tan boniques.

Endavant i la meva més cordial Enhorabona a tots.

Entrada publicada a Els Monogràfics, Els Telers i etiquetada . Link permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *