Concurs de fotografia Els meus ulls veuen …

De Octubre, mes de la gent gran 2012

BASES

1. Podran participar persones de + 60 anys.

2. Cada participant podrà concursar amb un màxim de tres fotografies no presentades en cap altre edició d’aquest concurs, de les quals ha de ser l’autor. Només podrà ser premiat per una d’elles.

3. Les fotografies podran ser de color o blanc i negre amb un màxim 25 x 35 cm.

4. Al dors de cada obra hi figurarà el títol de la fotografia i un pseudònim de l’autor. Es presentarà, junt amb cada fotografia, un sobre tancat, a l’exterior del qual hi constarà també el títol i el pseudònim. A l’interior del sobre hi haurà un paper amb el nom i els cognoms del concursant, l’edat, l’adreça i el número de telèfon de contacte, juntament amb el títol i el pseudònim.

5. Les fotografies es lliuraran a la seu de Promoció de la Gent Gran, carrer Sant Ildefons, 8, entre l’1 de juliol i el 28 de setembre, al matí de 9h a 14h.

6. El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la imatge i persones del col•lectiu de la gent gran. Aquest jurat escollirà un primer, un segon i un tercer classificat, els quals rebran un diploma i un obsequi recordatori.

7. La lectura del veredicte del jurat i el lliurament dels premis es faran dins de l’acte del Cant Coral del dia 19 d’octubre en el Teatre Principal a les 17h.

8. Es realitzarà una selecció de les fotografies que seran exposades al Complex ELS TELERS, carrer Sant Ildefons, 8, del dia 22 d’octubre al 16 de novembre.

9. Les fotografies premiades quedaran propietat de l’Ajuntament de Terrassa, que es reserva el dret de fer-les servir. La resta de fotografies podran recollir-se a partir del 19 de novembre.

10. La participació en aquest concurs pressuposa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol aspecte no previst serà resolt per l’organització.

Terrassa, juny 2012

Entrada publicada a Concurs de fotografia, Octubre, mes de la gent gran i etiquetada , , . Link permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *