Concurs de fotografia – activa+60 – ELS MEUS ULLS VEUEN…

Tema Compromís social davant la crisi

Tema Lliure

 1. Es podrà participar en els dos temes: “Compromís social davant la crisi” i “Lliure”
 2. Podran participar persones de  60 i més anys que no hagin tingut 1r, 2n o 3r premi l’any anterior.
 3. Els premiats  l’any anterior, podran formar part del jurat d’aquesta edició, sempre que així ho manifestin.
 4. Cada participant podrà concursar amb un màxim de tres fotografies de cada tema, no presentades en cap altre edició d’aquest concurs, de les quals ha de ser l’autor. Només podrà ser premiat per una d’elles.
 5. Les fotografies podran ser de color o blanc i negre amb  un màxim 25 x 35 cm.
 6. Al dors de cada obra hi figurarà el títol de la fotografia i un pseudònim de l’autor. Es presentarà, junt amb cada fotografia, un sobre tancat, a l’exterior del qual hi constarà també el títol i el pseudònim. A l’interior del sobre hi haurà un paper amb el nom i els cognoms del concursant, l’edat, l’adreça i el número de telèfon de contacte, juntament amb el títol i el pseudònim.
 7. Les fotografies es lliuraran a la seu de Promoció de la Gent Gran, carrer Sant Ildefons, 8,  entre el 17 de juny i  el 20 de setembre, al matí de 9h a 14h.
 8. El jurat estarà presidit per la senyora Josefina Soler, regidora de Promoció de la Gent Gran i format per 1 professional de la fotografia, 1 persona membre del Consell Municipal de la Gent Gran i els premiats de l’any anterior. Aquest jurat escollirà un primer i un segon premi de cada tema, els quals rebran un diploma i un obsequi recordatori.
 9. La lectura del veredicte del jurat i el lliurament dels premis es faran dins de l’acte del Dia Internacional de la Gent Gran, 1 d’octubre en el Centre Cultural a les 17h.
 10. Es realitzarà una selecció de les fotografies que seran exposades al Complex ELS TELERS, carrer Sant Ildefons, 8, del dia 2 al 31 d’octubre.
 11. Les fotografies premiades quedaran propietat de l’Ajuntament de Terrassa, que es reserva el dret de fer-les servir. La resta de fotografies podran recollir-se a partir del dia 5 de novembre.
 12. La participació en aquest concurs pressuposa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol aspecte no previst serà resolt per l’organització.
Entrada publicada a Concurs de fotografia. Link permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *