Les noves instal·lacions de l’Arxiu

juliol 4, 2014 in Accés a la informació, Arxiu administratiu, Arxiu històric, Arxius

En motiu de la celebració del dia internacional d’Arxius el 9 de juny es va inaugurar la nova seu de l’Arxiu Històric i Comarcal al carrer Baldrich núm. 268. A la suma d’aquest nou equipament per l’Arxiu s’ha d’afegir el trasllat de l’Arxiu Administratiu al carrer Pantà núm. 20.

Amb aquestes noves instal·lacions i redistribució d’espais is dipòsits l’Arxiu s’adapta a les necessitats actuals  i augmenta els seus dipòsits per garantir un tractament, conservació i preservació adequada de la documentació.

 

Canvis a les instal·lacions d'arxiu

Les instal·lacions de l’arxiu en el passat i en el present.

Sala de consulta del carrer Baldrich

Nova sala de consulta de l’Arxiu del carrer Baldrich.

Façana del nou arxiu

Façana de l’Arxiu del carrer Baldrich.

 Esteu tots convidats a apropar-vos a l’Arxiu ja sigui per les activitats que es programen a l’Arxiu del carrer Baldrich (per exemple, les activitats realitzades per Festa Major) o per consultar documentació en qualsevol de les nostres seus.

Us recordem a més que teniu disponibles alguns tràmits a SEU electrònica per a consultar documentació:

Consulta d’assessorament de recerca a l’Arxiu Històric de Terrassa

Consulta d’assessorament genealògic a l’Arxiu Històric de Terrassa

Sol·licitud de fotografies i imatges de l’Arxiu Municipal de Terrassa

 

Be Sociable, Share!