Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

La Festa dels clubs de lectura infantils

3 de juliol de 2009

Festa de cloenda dels clubs de lectura infantilEl 20 de juny vam celebrar la festa de cloenda dels Clubs de Lectura Infantil de la bct xarxa. Ens vam reunir tots els nens i nenes de les diferents biblioteques de Terrassa que hi hem participat.

Tot aquest curs ens ho hem passat molt bé llegint i comentant llibres, participant de tertúlies amb escriptors tant importants com la Maite Carranza o en Pep Molist i sobretot, fent una bona colla d’amics amb qui poder compartir lectures i jocs. Per aquesta raó, no podíem acabar el curs sense fer una festa ben grossa! I què millor que un espectacle de màgia?

 

El Petit MagDoncs sí, vam tenir la sort de gaudir d’un espectacle del Petit Mag. I va ser genial! Com vam xalar! Aquest joveníssim mag, va aconseguir transportar-nos al món de la màgia a petits i grans, va ser capaç de fer-nos creure que allò impossible és possible. Fa de la màgia, la seva màgia, una cosa creïble i alhora espectacular. I a més, vam riure… En definitiva, que ens ho vam passar d’allò més bé!

Si l’any vinent us animeu, us convidem a participar dels nostres clubs de lectura. A partir de setembre, podreu consultar els horaris al web de les biblioteques. Fins aleshores, esperem que tingueu un molt bon estiu!

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat