Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

L'”Acosta’t a la lectura” ja és aquí!

18 de setembre de 2009

Acosta’t a la lecturaCom cada any, durant aquest mes de setembre a les Biblioteques Públiques de Terrassa (bct xarxa) s’obren les inscripcions dels tallers i clubs relacionats amb el món de la lectura i la literatura, inclosos dins de l'”Acosta’t a la Lectura 2009-2010“. Hi ha oferta per a totes les edats, així que ben segur que hi trobareu algun taller del vostre gust. Us hi esperem!

 • Per a adults:

Per introduir-se al món de la creació literària i aprendre nocions narratives bàsiques hi ha el Taller d’escriptura creativa de la Biblioteca del Districte 6.  Us podeu atrevir també amb el curs d’escriptura de nivell avançat que ofereix la Biblioteca del  Districte 2.

Per a aquelles i aquells interessats en la literatura infantil i juvenil, la Biblioteca Central torna a oferir el Club de Literatura Infantil i Juvenil, una tertúlia al voltant de d’obres que per les seves característiques i qualitat són recomanables per a infants i joves.

La Biblioteca Central i a la Biblioteca del Districte 4  tornen a oferir enguany tallers de lectura, espais per intercanviar impressions sobre una mateixa obra literària, conduïts i animats per professionals.

A la Biblioteca del Districte 6 hi ha un club de lectura, un lloc de trobada per intercanviar lectures i fer recomanacions de llibres.

 • Per a joves:

Els joves trobareu el vostre club de lectura juvenil a la Biblioteca Central, no us el perdeu!!!

 • Per a nenes i nenes:

A la Biblioteca Central, a la Biblioteca del Districte 4 i a la Biblioteca del Districte 6, els nens i nenes que vulguin passar una bona estona compartint lectures poden apuntar-se al club de lectura infantil.

La Biblioteca del Districte 2 i la Biblioteca del Districte 6 ofereixen un taller de lectoescriptura, un espai per millorar les habilitats lectores, parlades i escrites dels infants mitjançant els contes i els llibres juvenils.

Cada biblioteca us informarà amb detall de les dates i horaris dels cursos, el preu, els llibres que es treballaran i del període d’inscripció. Per obtenir les dades de contacte de totes les biblioteques cliqueu aquí

Més informació a:

http://www.terrassa.cat/biblioteques

Que en gaudiu!!!

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , ,

  One Response to L'”Acosta’t a la lectura” ja és aquí!

  1. Agnès on 23 de setembre de 2009 at 10:28

   Acabo de saber que…

   La Subdirecció General de Biblioteques distribueix 11.000 exemplars de “El Bloc del Club”

   El bloc del club, el meu diari de lectura

   Els clubs de lectura de les biblioteques públiques reparteixen un quadern de notes de lectura entre els seus membres.

   Amb l’inici del curs, els clubs de lectura de les biblioteques públiques de Catalunya reparteixen entre els seus membres un quadern de lectura personal, El bloc del club : el meu diari de lectura, en què els lectors poden recollir les idees, sentiments, frases, dubtes, etc. que els suggereixen les lectures que fan. Aquest diari de lectura vol afavorir la lectura reflexionada i facilitar l’elaboració d’opinions, per a un mateix o per expressar-les als clubs.

   El bloc del club té diversos apartats per incloure informació sobre cada llibre amb opinions i notes personals (dades sobre l’autor, personatges, frases a destacar…), informació sobre el club de lectura de la biblioteca i els seus membres, i també una agenda per recordar altres llibres que es vol llegir.

   Aquest és el segon any que les biblioteques ofereixen aquest quadern i es preveu que durant setembre i octubre de 2009 es distribuiran prop d’11.000 exemplars entre els més de 450 clubs de lectura existents a les biblioteques públiques de Catalunya . Les persones interessades en El bloc del club però que no són membres de cap club de lectura disposen d’una versió descarregable a http://biblioteques.gencat.cat

   El bloc del club és una iniciativa del la Subdirecció General de Biblioteques i forma part del Pla de Foment de la Lectura del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

   Més informació: El bloc del club : el meu diari de lectura [versió electrònica]

   Els clubs de lectura de les biblioteques públiques de Catalunya

   A veure si podem incloure un club o taller de lectura a les nostres agendes… i trobar-nos-hi!

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat