Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Raimon: recital antològic

24 de desembre de 2009

trobada.jpgAl voltant de 1.400 lectors de la Xarxa Municipal de Biblioteques es van trobar a l’Auditori de Barcelona per gaudir de la poesia i de la música en concert d’en Raimon. Entre aquests lectors, hi havia un autobús de Terrassa: tots eren membres dels clubs de lectura de la bct i de la bd6!

Aquesta ha estat la segona trobada dels clubs de lectura de les biblioteques de la Xarxa, organitzada per la Diputació de Barcelona, per trobar-nos al voltant de la lectura i, en aquesta ocasió, també amb la música. L’any passat vam assistir a una representació exclusiva d’Aloma, en commemoració de l’Any Rodoreda. I aquest any s’ha comptat amb la presència d’en Raimon, un dels majors exponents de la música catalana, celebrant enguany els 50 anys des que el cantautor va cantar per primera vegada la cançó Al vent, una cançó que ha esdevingut tota una fita en la història de la cançó catalana. El concert va ser realment especial: començant per “Al vent”, passant per cançons tan conegudes com “Diguem no”, “Jo vinc d’un silenci”, “Veles e vents”, “D’un temps, d’un país”, fins a “Punxa de temps” (2009) i d’altres cançons inèdites. A més, va incloure poemes d’Ausiàs March, Jaume Roig i Salvador Espriu, musicats per ell mateix. En resum: un recital antològic. De fet, ja estem esperant la trobada del 2010!!

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat