Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Comença el 34è Festival de Jazz de Terrassa

2 de març de 2015
Per

bàner de la secció Terras-sons
34è Festival JazzTerrassa Aquest mes de març Terrassa tornarà a sonar amb els ritmes sincopats del jazz en el què serà el 34è Festival de Jazz de Terrassa. Prop de 60 activitats que compten amb un total de 32 concerts i amb un seguit d’activitats paral·leles com ara exposicions, cinema o conferències que formen part de l’anomenat OffFestival i que complementen la programació oficial del mateix.

El festival d’enguany no segueix cap tipus de leitmotiv concret i, per tant, es tracta d’un festival eclèctic que persegueix oferir una varietat de colors prou àmplia per a que tothom pugui trobar el seu espai sonor amb l’afany de poder escoltar les tendències contemporànies i alhora descobrir els autors clàssics a través dels ulls del present.

Les biblioteques tornem a la càrrega a través del biTer, com ja venim fent des de fa 2 anys, per tal de donar-vos informació dels diferents concerts i activitats que tindran lloc a Terrassa en ocasió del JazzTerrassa 2015. I és que, com molts de vosaltres ja sabreu, a la Biblioteca Central de Terrassa hi trobeu un fons especialitzat en Jazz amb llibres, partitures, CD i DVD musicals per a tots els amants d’aquest gènere musical que des de fa 34 anys ens ajuda a despertar de la letargia hivernal. Però no ens aturem aquí! Per tots aquells que compteu amb un compte d’Spotify us convidem a seguir-nos a través d’aquest canal ja que us hem preparat unes playlist [cursiva] per a que escolteu els principals músics que visitaran Terrassa durant el festival. I també, com no, el nostre històric Tal com sona, la guia musical que, de la mà de les companyes de la Biblioteca Central, proposa mes a mes un breu itinerari per gaudir a través de l’oïda i que aquest mes de març està protagonitzat pel Jazz. Segueix llegint »

Nascuts per llegir a la Biblioteca districte 3, activitat de març 2015

1 de març de 2015
Per

poti-poti-de-cançonsUna de les coses que més agraden als petits i petites és cantar i ballar, així que si voleu gaudir d’una bona estona en família no deixeu de venir a l’activitat d’aquest mes!

Dijous 12 de març, a les 17:30 h

Cantem i ballem!
Adreçat a pares i mares amb infants de 2 a 3 anys.

Recordeu que…
Les places són limitades i que només s’admet una inscripció per família. Les inscripcions començaran el dia 5 de febrer a la Sala infantil de la Biblioteca districte 3 (a partir de les 10:00 del matí). Us hi esperem!!!

Els lectors recomanen. Allà on sigui el meu cor

28 de febrer de 2015
Per

Allà on sigui el meu cor
SIERRA I FABRA, Jordi. Allà on sigui el meu cor. Barcelona : Edebé, 2005. (Periscopi ; 24) ISBN 8423676803.

Hola, sóc l’Amina i des de la Biblioteca Districte 2 us vull recomanar el llibre “Allà on sigui el meu cor”de Jordi Sierra i Fabra.

És la història d’una noia adolescent que ha estat molt malalta i que per casualitat coneix a un noi molt simpàtic i atractiu, de qui s’enamora bojament. Aquest amor també és correspost.
Aquest noi tindrà un secret i si el voleu saber us recomano llegir el llibre.

Recomanació rebuda el 25 de febrer de 2015.

Els bibliotecaris recomanen. Desig de xocolata

28 de febrer de 2015
Per

Desig de xocolataSANTOS, Care. Desig de xocolata. Barcelona: Planeta, 2014. (Ramon Llull. Narrativa ; 137) ISBN 9788497082631.

És una obra molt ben escrita, que et fa viatjar en el temps a través de la seva lectura. Descriu la personalitat dels diferents personatges d’una manera que toca els sentiments del lector. Sap mantenir el ritme i la intriga dins la narració de tal forma que quedes atrapat des de les primeres pàgines.

Si només coneixeu la Care Santos que arriba al públic infantil i juvenil, val la pena descobrir-la en totes les seves facetes. Sorprenent, addictiva, creativa, didàctica i gormanda. No us la perdeu!

Segueix llegint… llegeix la recomanació completa de la Susi Rodríguez des de la Biblioteca Districte 3 (bd3) descobreix més “Els bibliotecaris recomanen” a la biblioteca virtual de la XBM.

Voleu recordar què ens en deia la Pilar aquest estiu? Vinga, doncs fem una mica de tertúlia entre bibliotecàries! Rellegir la fotorecomanació Desig de xocolata.

De la televisió al cinema…. i viceversa, del cinema a la televisió

27 de febrer de 2015
Per

Sèrieaddictes

Els grans actors de cinema, fins fa no res, no trepitjaven la petita pantalla ni en somnis. Sinó feu un exercici de memòria i digueu-me algun gran actor o actriu de Hollywood de la dècada dels 80 o dels 90 amb sèrie de televisió? Jo no he estat capaç de trobar-ne ni un.
Només els actors “mediocres” i que no trobaven feina a la gran pantalla acabaven a la televisió. O també era l’inici dels actors novells que començaven la seva carrera en les sèries, fins a la trucada del seu agent per una oportunitat al cinema. Aquest és el cas de molts dels grans actors contemporanis, que han agafat experiència en les sèries de televisió, i finalment han pogut fer el salt al cine. Segueix llegint »

Nascuts per llegir a la bct – Activitats de març 2015

27 de febrer de 2015
Per

cric-cracbaner

Benvolgudes famílies,

Ja tornem a ser aquí, carregats d’activitats per als més menuts de la casa. Aquest més teniu tres activitats per triar, totes són interessants:

NicoDimecres 11 de març, a les 18 h

Cantem amb el Nico

A càrrec de Clara Cabré, Eva Marbà, Marta Casas, Montse Regueira i Txell Pocino.

Adreçat a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys.

Teniu ganes de cantar? doncs veniu a la bct perquè al Nico té moltes cançons per compartir amb vosaltres. Afineu la gola, prepareu el cos, que les cançons i les dances amb el Nico no paren… Us afegiu?

Segueix llegint »

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: bctxarxa@terrassa.cat