Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

El nostre primer llibre (Chispas!)

23 d'abril de 2010

Portada del llibre Verspoesia’10Un any més Sant Jordi omple els carrers de llibres i roses. Els biters ens afegim, ni que sigui com a humils editors, a l’allau de novetats. Hem publicat el nostre primer llibre…….Chispas! A les portes de complir 2 anyets hem volgut obsequiar-vos, amics i seguidors, amb un llibre on s’apleguem les poesies rebudes i una mostra de tot el que va donat de sí el Verspoesia’10. Podeu descarregar-vos gratuïtament el llibre electrònic des de http://biter.bubok.com/.

Gràcies a tots els que vau participar enviant les vostres pròpies creacions poètiques i les vostres poesies preferides: monwiki, un que passava, Elisabet, jo mateixa, Carmeta, Joaquim, ilwen, Montse,  Amàlia, Roser, José i Judit. Per a tots vosaltres especialment publiquem i esperem veure ben aviat aquest llibre entre els llibres de poesia de les nostres biblioteques.

Molt bona Diada de Sant Jordi a tothom!

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , ,

  One Response to El nostre primer llibre (Chispas!)

  1. Marc Vilallonga on 24 d'abril de 2010 at 16:53

   Moltes felicitats als qui heu posat el vostre granet de sorra per poder editar un llibre tan xulo!

   ;-)

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat