Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

El club Bastian ja és aquí!

12 de novembre de 2010

Els joves lectors de la bct ja ens hem tornat a trobar! Després de les vacances de l’insti, ens vam reunir a la biblioteca i vam estar comentant els llibres que ens hem llegit aquest estiu (sorprenentment gairebé tots havien llegit algun dels volums dels Jocs de la fam, perquè serà?). Comencem amb moltes ganes de lectures interessants i per encetar el nou curs, ens llegirem el darrer llibre d’en Miquel Rayó, l’Enigma Altai, una història d’aventures com les d’abans, en la que l’autor crea un clima d’acció digna dels clàssics. Us fem un petit tastet de la trama:

S’han produït diverses morts i desaparicions sospitoses a la reserva natural de les Muntanyes Daurades, un territori ignot de la petita República de Gorno Altai que abans pertanyia a l’antiga Unió Soviètica. Diverses llegendes circulen al voltant d’això i en les tavernes es parla entre murmuris dels terrorífics Alma, els homes de la muntanya. Per desmentir rumors i investigar les causes dels esdeveniments ocorreguts, s’organitza una peculiar expedició en què conflueixen un veterà alpinista irlandès, el seu cuiner i un suposat turista italià, amb la directora i el cap dels guardes de la reserva. Cap d’ells imagina el que va a descobrir …

Si voleu saber-ne més, ja sabeu, us haureu de llegir el llibre!

I no us oblideu de fer els vostres comentaris, eh!

 

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , ,

  One Response to El club Bastian ja és aquí!

  1. Cristina on 5 de febrer de 2011 at 19:41

   Definitivament, l’Enigma Altai és una història intrigant plena d’aventura, bastant diferent de les novel·les que acostumem a llegir al club de lectura.
   En quant als Jocs de la Fam… jejeje serà perquè és una de les triologies més emocionants i intrigants (sobretot intrigants, és un s’aquests llibres que no pots parar de llegir ni que portis hores dient “a la pròxima pàgina vaig a dormir”). Fins i tot ha aconseguit atrapar a Memòries d’Idhun, cosa que no és gens fàcil.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat