Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Regalem poesia!

5 de març de 2011

Aquests dies, treieu-vos la mandra de les orelles i passeu per la biblioteca, hi trobareu alguna cosa especial… I és que rodolins, cançons,  poemes, rimes, en definitiva, la poesia tornen a ser protagonistes durant tot el mes de març. Per poder-ho celebrar amb tots vosaltres, us regalem cada setmana un punt de llibre diferent. Tots ells tenen un poema de Pere Quart, en commemoració del 25è aniversari d’aquest poeta sabadellenc.

 

Us hi esperem!

(Verspoesia’11, El punt de llibre, 1)

Ens acomiadem recomanant-vos el bloc especialment habilitat per portar la celebració del Dia mundial de la poesia més enllà  de les accions i lectures poètiques presencials que es realitzaran el proper 21 de març:

Dia Mundial de la poesia 2011

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat