Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

El Verspoesia segueix…

11 de març de 2011

Encetem una nova setmana del Verspoesia’11. Us animem a que vingueu per les biblioteques i gaudiu de les activitats que tenim programades per a la setmana que ve. Farem capses poètiques amb els petits de la casa, presentarem el nou llibre de poesia d’en Vicenç Villatoro, l’hora del conte ens portarà al món màgic de la poesia de la mà de Rosa Fité… Us hi esperem!

I com ja és habitual, aquí teniu nou punt de llibre amb poema de Pere Quart. Recordeu que si voleu l’original podeu passar per qualsevol biblioteca pública de Terrassa a recollir-lo i que esperem una poesia de collita pròpia al nostre blog, al finalitzar el Verspoesia farem un llibre electrònic amb totes les poesies que haguem rebut.

(Verspoesia’11. Punt de llibre, 2)

Ens acomiadem recomanant-vos el bloc especialment habilitat per portar la celebració del Dia mundial de la poesia més enllà  de les accions i lectures poètiques presencials que es realitzaran el proper 21 de març:

Dia Mundial de la poesia 2011

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat