Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

El Verspoesia’11 s’acaba…

4 d'abril de 2011

Baner Verspoesia 2011. Imatge de Jimmy Liao

 

Tot té un començament i un final, i aquest cop li toca acomiadar-se al Verspoesia’11. Durant tot el mes de març les biblioteques hem gaudit d’una pila d’activitats relacionades amb aquest gènere: exposicions, recitals poètics, hores del conte, concursos… En fi, un bon reguitzell d’actes que han omplert les biblioteques de Terrassa de poemes. Podeu fer-hi un ull al nostre web, a la galeria d’imatges trobareu tot allò que hem anat fent, fa patxoca!

Però l’esperit del Verspoesia segueix amb nosaltres: cada dia, cada mes, cada any, a les biblioteques podreu trobar rimes, rodolins, embarbussaments, versos … Tots ells permeten expressar en paraules allò que sentim, que palpem, que olorem. En definitiva, les vivències i les sensacions de qui els escriu. Per tant us animem a que seguiu enviant els vostres poemes, quedaran a la xarxa per a la posteritat.

I aquí teniu el punt de llibre que tanca el cicle:

Imatge del Punt 4 del Verspoesia'11, on hi ha imprès un fragment del poema de Pere quart "Corrandes d'Exili"

Esperem retrobar-nos el març vinent, fins aleshores, que visqui la poesia!

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: ,

  2 Responses to El Verspoesia’11 s’acaba…

  1. agnès on 5 d'abril de 2011 at 10:46

   Un bon lloc per alliberar poesia en forma de comentari en aquesta entrada. Aquest any demanàvem poesies de collita pròpia i com diu “ratafia” sempre seran ben rebudes. Esperem les vostres piulades poètiques al biTer.

   Gràcies a tothom que ha fer possible un nou Verspoesia. Les imatges en són un bon resum!

  2. trufete on 4 d'abril de 2011 at 23:54

   Esperarem frisosos el març vinent!

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat