Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Comença de nou “La Veu de les Paraules”

12 de març de 2012

 

De nou iniciem “la Veu de les Paraules” corresponent al curs 2011-2012.

La primera tanda de textos que publicarem, formen part d’una proposta de treball que parteix del taller d’escriptura creativa de la BD2. Una de les idees bàsiques del taller d’escriptura creativa, és que l’escriptura  ha d’anar relacionada amb la lectura, i no qualsevol lectura, sinó aquelles que tenen prou qualitat com per aprendre d’elles.

Partint d’aquesta premissa, vaig fer la proposta de fer una lectura a fons de Sense Invitació de Vicenç Villatoro. Es tractava de llegir els poemes amb tota la profunditat possible per a continuació, i partint d’allò que els havia commogut, que els alumnes creessin el seu propi text.

Fruit d’aquesta proposta es publiquen, a “La Veu de les Paraules”, els textos que tindreu a continuació, i que anirem publicant cada setmana en aquest blog.

No voldria acabar aquesta petita introducció sense agrair a Vicenç Villatoro la seva actitud amable i oberta davant la proposta i, al mateix temps, el regal tan generós que ens ha ofert a tots amb l’escriptura de Sense Invitació.

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat