Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Aquí som de llibres. Sèries de televisió

24 d'agost de 2012

Nou apunt de difusió de la secció Aquí som de llibres del programa Som Aquí del Canal Terrassa Vallès. El programa d’avui es va emetre el dia 02 de novembre de 2011. Guida Llamas, bibliotecària de la Biblioteca Districte 4, recomanava dvd de sèries de televisió de tots els gèneres i èpoques.

YouTube Preview Image

Els dvd recomanats són:

 • Mad Men.

  Drama ambient en el món publicitari dels anys 60, competitiu i autèntic. La sèrie ens detalla la vida laboral i personal dels publicistes de l’agència de publicitat Sterling Cooper, en particular la misteriosa vida de Don Draper, director creatiu de l’agència i que té una doble vida. Per una banda està casat amb Betty Draper però li és infidel amb moltes dones. Ha estat aclamada mundialment per la seva autenticitat històrica, el seu estil visual, l’originalitat dels guions i les seves brillants actuacions. Guanyadora de molts premis Emmy (millor sèrie dramàtica) i Globus d’Or. 5 temporades.

  Cerca al catàleg de la bct xarxa.

 • Como conocí a vuestra madre.

  Original i divertida comèdia ambientada a NY protagonitzada per l’arquitecte Ted Mosby, que explica als seus fills a l’any 2030 com va conèixer la seva mare des del moment en que els seus millors amics Marshall i Lily decideixen casar-se. Això fa replantejar-se la seva situació sentimental i començar a buscar la dona que ha de ser la seva esposa. Just en aquell moment coneix una noia anomenada Robin que serà una bona amiga, o potser alguna cosa més?

  Cerca al catàleg de la bct xarxa.

 • Dexter.

  Sèrie policíaca i de suspens, protagonitzada per un psicòpata anomenat Dexter, que treballa com a forense en el Departament de Policia de Miami, especialitzat en anàlisis de restes de sang en els escenaris de crims. El seu pare adoptiu, quan s’adona de les seves tendències criminals, l’ajuda a canalitzar-les en una “segona professió”: cercar i assassinar aquells criminals que han eludit la justícia. Al llarg dels capítols veiem com en Dexter dissimula els seus instints, portant una vida aparentment normal amb la seva família, mentre es converteix en un important assassí en sèrie, cercat pels seus propis companys de feina.

  Cerca al catàleg de la bct xarxa.

 • Modern Family.

  Comèdia que ens explica les relacions entre els membres d’una esbojarrada i divertida família a través d’un format de documental on els familiars són entrevistats i opinen sobre les diferents situacions en que es troben. Guanyadora dels últims premis Emmy com a millor comèdia, millor guionista i director i millors actors secundaris en els papers de Claire i Phil.

  Cerca al catàleg de la bct xarxa.

 • The Wire.

  Sèrie policíaca que gira a l’entorn del treball de la policia de Baltimore realitzat a partir de les tecnologies de que utilitzen i els sistemes que utilitzen els lladres per contrarestar-les. Sèrie molt aclamada per la crítica, encara que poc coneguda.

  Cerca al catàleg de la bct xarxa.

 • ‘Allo, ‘Allo!

  Divertida parodia bèl•lica i d’humor surrealista, que transcorre durant la Segona Guerra Mundial, en la França ocupada per les tropes alemanyes. En René, el protagonista, regenta una petit bar que freqüenten els oficials alemanys mentre que en el pis de dalt amaga a uns espies anglesos dins d’un armari. Però, a René, li fa més por la possibilitat que la seva dona s’adoni de les seves “activitats” amb les cambreres, Yvette i Maria, que no pas tot l’exèrcit alemany. Així, René es veu obligat a fer grans equilibris per fer contents a tots i no descobrir-se. Originalment emesa per la BBC, la sèrie de televisió ‘Allo ‘Allo! va tenir un gran èxit internacional i va estar en antena nou temporades, des de 1984 fins 1992.

  Cerca al catàleg de la bct xarxa.

 • Glee.

  Comèdia musical ambientada en un institut nord-americà i que ens explica les vicissituds d’un grup de nois i noies inadaptats que formen part d’un club de cant New Directions, que intenten classificar-se per la gran final del concurs de cors nacional. Grans actuacions musicals dels seus protagonistes alhora que tracten temes molt variats com l’homosexualitat, embarassos adolescents, bullying, etc.. Globus d’Or a la millor comèdia l’any 2009 i 2010.

  Cerca al catàleg de la bct xarxa.

i més…

 • Orgullo y prejuicio.

  Sèrie de televisió de 1995, adaptació de la novel•la homònima de Jane Austen, i protagonitzada pel guanyador de l’Òscar del 2010 pel “El discurso del rey”.

  Cerca al catàleg de la bct xarxa.

 • Porca Misèria.

  Sèrie catalana, escrita i protagonitzada pel Joel Joan i que narra les vivències d’un grup de joves amb carreres molt diferents (un guionista, una biòloga, un empresari, una traductora, un bohemi, etc..) i que tenen alts i baixos a les seves vides laborals i sentimentals.

  Cerca al catàleg de la bct xarxa.

Si us agraden les sèries de televisió la bd4 és la vostra biblioteca!

Podeu veure tota la temporada a la llista de reproducció “Som Aquí Llibres” del canal Youtube de la bct xarxa.

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat