Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

A la bd4 celebrem el 6è aniversari amb els més menuts!

13 d'abril de 2013


Enguany la bd4 fa 6 anyets i ho volem celebrar també amb els més petitons, per aquest motiu encetem aquest nou espai de comunicació a través del biTer, el bloc de les biblioteques públiques de Terrassa al qual us donem la benvinguda.

A part per als petitons hem organitzat un petit taller lúdic que hem anomenat “Jardinet de roses“, i és que l’aniversari de la bd4 és, justament, el dia 23 d’abril i quina millor manera de celebrar-ho que creant un jardí de roses de tots colors. El taller està adreçat a nens i nenes de 2 a 3 anys i es farà el mateix dia 23 d’abril a les 10:30h. a càrrec del personal de la biblioteca.

Recordeu que cal inscripció prèvia i que ha de ser presencial a la biblioteca, a partir del dimarts 16 d’abril.

Us hi esperem!

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat