Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Els bibliotecaris recomanen. Hijos del clan rojo

24 de maig de 2013

BARCELÓ, Elia. Hijos del clan rojo. Barcelona: Destino, 2013.

Hijos del clan rojo és el primer llibre de la trilogia Anima Mundi d’Elia Barceló publicat al 2013. L’Elia és autora de dinou novel·les moltes d’elles per a joves, sent una entusiasta del gènere fantàstic. Ha rebut diferents premis literaris i està considerada una de les autores més versàtils del panorama literari actual.

Al món existeixen des de fa segles vivint entre nosaltres quatre clans, els Karah, que ho dominen tot. No són humans, però tots tenen una característica comuna, són bellíssims, intel·ligents, rics i molt, molt poderosos. Els Karah es troben en perill d’extinció i necessiten algú per evitar-ho i perpetuar-se. Per altra banda, hi ha els humans, anomenats haito i, entre ells la Lena que té un paper crucial en aquesta història.

Novel·la “crossover”, original, màgica, amb acció, misteri, intriga i amor, tots els ingredients per a una lectura deliciosa i amena.

Podeu seguir l’Elia Barceló al Twitter: @elia_barcelo

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat