Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

La Foradada de Montserrat

7 de juny de 2013

Mirant el món per un forat : amb l’ajuda de la Biblioteca

Can Massana - Roca Foradada

Qui no coneix el Monestir de Montserrat i la seva muntanya? religió i tradició en estat pur. I sobretot muntanyes de formes sinuoses, i alguns diuen que màgiques. Per arribar a la zona de Can Maçana, on s’inicia el nostre recorregut; heu d’agafar la carretera de Monistrol cap al Monestir, i en arribar a l’alçada del peatge per accedir al Monestir, girar a la dreta com si anessiu a Santa Cecília. Si veniu de Barcelona hi ha un desviament per la N-II per Collbató. Can Maçana es troba a la cruïlla de les carreteres B-11 00/B-11 01 /11 03. Des de la zona de picnic, agafeu el camí cap a la Foradada; i abans d’arribar a la Cadireta, heu de trobar un camí a la dreta per pujar a veure la Foradada. Es pot fer el passeig en aproximadament mitja hora.La Cadireta

La passejada és curta però intensa; hi ha una petita grimpada. Si voleu continuar pel mateix GR-172  podeu  continuar  fins el Monestir a peu a 5 hores i tres quarts.

I si voleu comprovar com de màgic consideren alguns que és passar per aquest forat, podeu mirar el vídeo d’aquest intrèpid noruec anomenat Alexander Polli que ens sorprenia a les notícies de TV3 atravessant la Foradada a 250 km/h.

http://www.youtube.com/watch?v=8L8UCfxmtSw&feature=player_embedded

Bibliografía (amb la què podeu fer l’excursió ben informats)

aragon

 

Webs:

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , , ,

  3 Responses to La Foradada de Montserrat

  1. […] Roca Foradada, per sota la Cadireta o Morro del Gos. Hi ha un corriol per pujar-hi a l’esquerra (vegeu excursió la Foradada). No té dificultat però cal anar amb compte al precipici. I en quince o vint minuts tornem a ser […]

  2. licor43cola on 8 de juny de 2013 at 9:34

   Cal tenir valor per fer una cosa així.

  3. Irene on 7 de juny de 2013 at 17:01

   M’agrada molt aquest vídeo! Està ben sonat!!

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat