Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Castell de Burriac

13 de setembre de 2013

 

 

Aquesta vegada la ruta és al Parc de la Serralada Litoral a la comarca del Maresme.  Itinerari que s’inicia al municipi de Cabrera de Mar, al costat de Vilassar de Mar amb una durada d’una hora i quaranta minuts. S’inicia l’itinerari al carrer Pompeu Fabra, pujem de camí cap a Can Segarra i des d’allí ja veiem una indicació cap al castell.  Hi ha una pista que puja cap amunt; i en un moment girem cap a la dreta, l’últim tros del camí puja entre les roques.

Foto

 

 

Imatge extreta de http://www.feec.cat/castell-de-burriac (Mapa topogràfic de Institut Català de Cartografia).

 

 

El Castell de Burriac és del Fotos.XI i es troba dalt del turó que hi ha entre Cabrera i Argentona. Altrament dit de Sant Vicenç al segle XV, quan arriba a mans de Pere Joan Ferrer i Destorrent, militar i senyor del Maresme. Durant la guerra de Successió al s.XVIII acaba totalment enrunat.

 
   

 

Bibliografía (amb la què podeu fer l’excursió ben informats):

Foto

 

 

parcs de la serralada litoral i serralada de marina-9788498032314

Webs:

 

 

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat