Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Els bibliotecaris recomanen. Katalépsis

2 de novembre de 2013

ROCA, Maria Carme. Katalépsis. Barcelona: La Galera, 2013.

Us vull recomanar un altre llibre dels anomenats “crossower” (llibres que traspassen les barreres de l’edat lectora) que acabo de llegir. Es tracta de Katalépsis de la Maria Mercè Roca. Thriller psicològic que et manté en suspens des del principi fins al final de la seva lectura.

El seu protagonista és l’Eric, un noi que pateix una malaltia neurològica poc comuna, la catalèpsia que et deixa el cos paralitzat, rígid i, sense signes vitals. Com un mort però conscient de tot el que passa al teu voltant. L’Eric, no s’entén amb els pares ni amb els seus companys i, utilitza la seva malaltia per cridar l’atenció dels altres i oblidar així les seves frustracions, però aquest joc perillós es pot capgirar en contra seva…

La Maria Mercè Roca va obtenir amb aquesta novel·la el Premi Joaquim Ruyra 2012 de narrativa juvenil.

Podeu seguir-la al Facebook i al Twitter (@MCarmeRocaCosta).

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat