Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Març policíac

26 de febrer de 2014

egara negra2

Aquest mes us parlarem del Març policíac.

collage_20150209130052299[1]És una secció creada a la biblioteca per presentar un autor de gènere negre i policíac, exposar-ne el seu fons i informar-ne de les novetats relacionades cada mes. El mes de març treballem Robert Crais.

Robert Crais és l’autor de les novel·les supervendes d’Elvis Cole. Un natiu de Louisiana, que va crèixer al costat del riu Mississippi, en una família de treballadors de les refineríes de petroli i els agents de policía. Va comprar un llibre de butxaca de segona mà de l’autor Raymond Chandler La germana petita quant feia quinze anys, i va inspirar el seu amor per a tota la vida per l’escriptura, per Los Ángeles, i per la literatura de ficció criminal. Altres influències literarias inclouen Dashiell Hammett, Ernest Hemingway, Robert B. Parker i John Steinbeck

Us deixem amb una de les aparicions de Robert Crais al programa de Santa Monica Citywide Reads, dedicat al també autor de novel·la policíaca Raymond Chandler, el 2012.

Extret del web oficial de l’autor.

La bd6 et recomana:

Gaudiu de la lectura!

 

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat