Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

L’itinerari “Ai Feliu, quina alegria!”

11 d'abril de 2014

aifeliu3

Avui us convidem a seguir un “‘itinerari” molt especial. L’itinerari és una guia de lectura mensual de la Biblioteca Central de Terrassa. La recomanació temàtica d’aquest mes és dedicada a l’autor Feliu Formosa. Aquí us la mostrem:

La biblioteca pública de Terrassa homenatja el poeta Feliu Formosa publicant una selecció dels seus poemes en aquest blog. Els poemes han estat seleccionats pel propi autor i la majoria d’ells es troben recollits al llibre: FORMOSA, F. Darrere el vidre. Poesia 1972-2002. Barcelona: Edicions 62 : Empúries, 2004. Aquest llibre conté els onze reculls poètics publicats durant aquests anys.

Fins el dia 26 d’abril us convidem a apropar-vos a l’obra del poeta, amb aquesta selecció i amb els articles d’aproximació a la seva obra literària escrits per Vicenç Villatoro, Jaume Aulet i Clara Formosa.

Ai Feliu, quina alegria!

aifeliu33 Veure tots els articles i poemes Ai Feliu, quina alegria!

Consultar la informació de l’acte d’homenatge.

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , , , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat