Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Nascuts per llegir a la bct – maig 2014

30 d'abril de 2014

cric-cracbaner

 

Hola mares i pares, nenes i nens, avis, tiets, amics, …

Maig ja és aquí i ve amb més activitats per a fer amb els menuts de casa!

Dimarts 6 de maig, a les 18,30 h

Un conte, un somni: Cua de peix

A càrrec de les mestres de l’Escola Bressol El Grimm

Adreçat a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys

És una nova aventura que ens durà a viatjar arreu del món.  Com diuen els que saben: Per aprendre cal conèixer, explorar i fer nous amics. Ús convidem a viatjar per mitjà d’uns contes màgics, que ens ajudaran a conèixer altres cultures, altres costums i enriquiran les nostres vivències!
Així doncs , pares i mares , fem la maleta i pugem a l’avió, al vaixell… on viurem noves experiències plenes de sorpreses i vivències acompanyats del nostre follet màgic, que serà el guia en el nostre viatge. Us esperem!

Si us ve de gust cantar…

Dimecres 14 de maig, a les 18 h

Cantem amb el Nico

A càrrec d’Anna López, Eva Marbà, Marta Casas, Montse Regueira i Txell Pocino.

Adreçat a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys.

Al Maig, cada dia un raig! Quina alegria el bon temps, oi? Però no ens oblidem que a nosaltres el que més ens agrada és cantar amb el Nico, esteu preparats? Sí? doncs, us hi esperem a tots!

 

 

 

Dimecres 21 de maig a les 18,30 h

Un conte, un somni: El sol i la lluna

A càrrec de les mestres de l’Escola Bressol El Grimm

Adreçat a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys

És una nova aventura que ens durà a viatjar arreu del món.  Com diuen els que saben: Per aprendre cal conèixer, explorar i fer nous amics. Ús convidem a viatjar per mitjà d’uns contes màgics, que ens ajudaran a conèixer altres cultures, altres costums i enriquiran les nostres vivències!
Així doncs , pares i mares , fem la maleta i pugem a l’avió, al vaixell… on viurem noves experiències plenes de sorpreses i vivències acompanyats del nostre follet màgic, que serà el guia en el nostre viatge. Us esperem!

 

 

Dilluns 26 de maig a les 18,30 h

Un conte, un somni

A càrrec de les mestres de l’Escola Bressol El Grimm 

És una nova aventura que ens durà a viatjar arreu del món.  Com diuen els que saben: Per aprendre cal conèixer, explorar i fer nous amics. Ús convidem a viatjar per mitjà d’uns contes màgics, que ens ajudaran a conèixer altres cultures, altres costums i enriquiran les nostres vivències!
Així doncs , pares i mares , fem la maleta i pugem a l’avió, al vaixell… on viurem noves experiències plenes de sorpreses i vivències acompanyats del nostre follet màgic, que serà el  guia en el nostre viatge. Us esperem!

 

Recordeu que…

Les places són limitades i que només s’admet una inscripció per mes i família. Les inscripcions començaran el dia 5 de maig a la Sala infantil de la bct o al telèfon 93.789.45.89 (a partir de les 10:00 del matí). Us hi esperem!!!
Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat