Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Nascuts per llegir a la bct – l’estiu ja és aquí!

30 de maig de 2014

cric-cracbaner Mares i pares, L’estiu és a tocar, s’acaba l’escola i comença una època de lleure, sol, bon temps i activitats en família. Des de la biblioteca us convidem a viure la fresca envoltats de llibres, música i contes. Us animeu a gaudir-ne plegats? Aquí teniu les activitats per al mes de juny. Esperem que us agradin molt, moltíssim!

3 de juny, a les 18,30 h

Un conte, un somni: L’arbre, conte tibetà

A càrrec de les mestres de l’Escola Bressol El Grimm

Adreçat a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys

És una nova aventura que ens durà a viatjar arreu del món.  Com diuen els que saben: Per aprendre cal conèixer, explorar i fer nous amics. Ús convidem a viatjar per mitjà d’uns contes màgics, que ens ajudaran a conèixer altres cultures, altres costums i enriquiran les nostres vivències!

11 de juny, a les 18 h

Cantem amb el Nico

A càrrec d’Eva Marbà, Marta Casas, Montse Regueira i Txell Pocino

Aquest cop ens acodiadem del Nico i les seves cançons. Farem una festeta amb música i danses per acabar el curs ballant i cantant.

13 de juny, a les 18,30 h

Un conte, un somni: L’arbre, conte tibetà (repetició de l’anterior) A càrrec de les mestres de l’Escola Bressol El Grimm Adreçat a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys És una nova aventura que ens durà a viatjar arreu del món.  Com diuen els que saben: Per aprendre cal conèixer, explorar i fer nous amics. Ús convidem a viatjar per mitjà d’uns contes màgics, que ens ajudaran a conèixer altres cultures, altres costums i enriquiran les nostres vivències!

17 de juny,  a les 18,30 h

Un conte, un somni: Un tastet de lluna

A càrrec de les mestres de l’Escola Bressol El Grimm

Adreçat a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys

És una nova aventura que ens durà a viatjar arreu del món.  Com diuen els que saben: Per aprendre cal conèixer, explorar i fer nous amics. Ús convidem a viatjar per mitjà d’uns contes màgics, que ens ajudaran a conèixer altres cultures, altres costums i enriquiran les nostres vivències!

 

Recordeu que…
Les places són limitades i que només s’admet una inscripció per mes i família. Les inscripcions començaran el dia 2 de juny a la Sala infantil de la bct o al telèfon 93.789.45.89 (a partir de les 10:00 del matí). Us hi esperem!!!
Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat