Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

La veu de les paraules

15 de juliol de 2014

Bàner de La veu de les paraules

Per segon any consecutiu us oferim amb aquest petit opuscle una mostra dels treballs que al llarg del curs han anat desenvolupant els i les alumnes del Taller d’escriptura creativa impartit per la Fina Ginesta i que ha tingut lloc a les biblioteques Districte 2 i Districte 6.
Ha estat intens, on hem aprés l’escriptura mitjançant la lectura. La lectura d’autors com Joan Vinyoli, o Josep Maria Espinàs, entre d’altres. Perquè lectura i escriptura van lligades l’una amb l’altra i perquè hem d’aprendre dels grans escriptors i escriptores. Ells ens ensenyen el camí en l’ús dels mots i les seves construccions.


En el nostre taller, no oblidem els diferents gèneres literaris de manera que deixem a les persones que hi participen que s’esplaïn segons la seva manera d’entendre la literatura i segons el seu tarannà i inspiració.
Esperem que amb aquest nou lliurament pugueu gaudir de l’art de l’escriptura, tal i com ho hem fet nosaltres al llarg d’aquest curs.

Podeu consultar La Veu de les paraules 2013-2014 també en aquest enllaç:   http://issuu.com/bctxarxa/docs/veu-paraules_2014/1 , o bé descarregar-vos-el en versió pdf o en versió epub per llegir-lo a través d’un lector electrònic.

 

 

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat