Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Atenció amants del còmic! Us presentem Whakoom!

24 de setembre de 2014

logo-whakoom-1024px

La vida ens posa a prova de diferents maneres com, per exemple, no recordar  a quin número vas deixar de llegir un còmic, no saber si aquest volum el vas comprar al seu moment o no trobar entre totes les fotografies del teu mòbil aquella amb la dedicatòria que tantes hores et va costar aconseguir. Davant de tots aquests problemes de gran transcendència per a la felicitat d’un afeccionat als còmics va néixer una nova xarxa social: Whakoom.

Però, què és Whakoom?

Whakoom és un servei en línia col·laboratiu per a catalogar col·leccions de còmics i la primera xarxa social de còmics del món. El servei en el núvol permet a l’usuari catalogar la seva col·lecció, controlar els números que li falten, planificar les seves compres i descobrir noves lectures mentre interactua amb la resta de la comunitat.ficha-de-comic

Whakoom és un punt de trobada on compartir la passió pels còmics amb milers d’usuaris, autors, botigues especialitzades i editorials.

Si vols descobrir i conèixer Whakoom de primera mà no ho dubtis ni un segon!  Apropa’t a la Biblioteca Districte 4 (bd4) el proper dimarts 7 d’octubre. Presentarem el nou club de còmic i l’equip de Whakoom hi serà present per explicar-nos el seu projecte i oferir-nos algunes sorpreses.

Text: Marc Castelao, conductor del club de còmic de la Biblioteca Districte 4 (bd4)

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat