Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Els bibliotecaris recomanen. La voz del árbol

3 d'octubre de 2014

La voz del árbolMUÑOZ PUELLES, Vicente. La voz del árbolMadrid : Anaya, 2014. ISBN 9788467861372

Vicente Muñoz Puelles (València 1948) ha obtingut amb aquesta novel·la el XI Premi Anaya de Literatura infantil i Juvenil. Aquest escriptor ja va guanyar aquest mateix Premi l’any 2004 amb el llibre El arca y yo.

La Virginia és una nena que viu feliç al camp amb la seva família envoltada de llibres, d’animals i de plantes. Un dia, en una cabana que hi ha a dalt d’un arbre, com per art de màgia comencen a aparèixer llibres…

Es tracta d’una història deliciosa, que captiva des del primer moment i que ens ensenya la gran influència que podem exercir els llibres al llarg de tota la nostra vida però especialment durant la infància.

Destinat a infants a partir de 10 anys.

Més informació:

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat