Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Nascuts per llegir amb l’educació ambiental a la bd6

29 d'octubre de 2014

cric-cracbaner

El proper dijous 6 de novembre, a les 18h, POMA Educació Ambiental ens presentaran la sessió Quin és el meu lloc? Vil·la residu a totes les famílies Nascuts per llegir amb infants entre 2 i 3 anys. poma educació ambiental

Us imagineu una forma millor d’apropar als infants el problema dels residus d’una manera divertida i al mateix temps educativa?

POMA Educació Ambiental sorgeix de l’amor a la Natura, de la seguretat que tots podem fer alguna petita o gran cosa per protegir-la. La seva intenció és promoure, sobretot entre els més petits, el respecte pel medi ambient, fent-los percebre tot el que els envolta des d’una altra perspectiva divertida i engrescadora alhora que neix en cadascú l’amor per totes les petites coses.

Recordeu que les places són limitades. Podeu inscriure-us de manera presencial a partir del dijous 30 de novembre, a la biblioteca Districte 6.

Ah! I recordeu també portar qualsevol envàs o objecte que es pugui considerar residu (rotlle de paper de vàter, got de iogurt, closques de nou, ouera, llaunes sense vores tallants, etc.)

Us hi esperem!

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat