Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Els bibliotecaris recomanen. El diari d’en Leo

30 de març de 2015

El diari d'en Leo

BENÍTEZ, Cristina. El diari d’en Leo. Barcelona : Gregal, 2014. (Tots som únics ; 1) ISBN 9788494233036.

El Diari d’en Leo és un àlbum il·lustrat, que acosta a tothom que el llegeix a conèixer i a entendre millor el trastorn de l’espectre autista, per tal de poder ajudar a totes aquelles persones afectades.

En Leo és un nen d’11 anys amb trastorn de l’espectre autista. Ell ens explica en primera persona tot el que pensa, ens parla dels seus pares, del seu germà gran, del seu gat, de l’escola, dels amics, dels seus sentiments, de tot allò que li agrada i també de les coses que el molesten o no suporta. Passen els anys i arriba el dia del seu aniversari, ja té 15 anys i ja han passat quatre anys des que va arribar a l’escola El Trenet Vermell i, encara que segueix sent especial i únic. Gràcies a l’escola tant ell com els seus pares són més feliços perquè han après moltes coses sobre el seu trastorn i el comprenen millor. En Leo sap que sempre serà diferent, però tots el que l’estimen també ho saben i l’ajuden a entendre millor el món que l’envolta.

Cristina Benítez, de nom artístic Krusttyh Benyh, és una il·lustradora badalonina de contes infantils, que a més d’estudiar música i art s’ha interessat pel trastorn de l’espectre autista (TEA). La Cristina, va estar uns mesos en el Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet participant de diferents projectes relacionats amb la música, la comunicació, l’expressió, la dansa i la plàstica. Aquesta experiència viscuda per l’autora, es reflecteix en tota la història, plena de sensibilitat i amb uns personatges amb vida pròpia.

Més informació:

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , , , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat