Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Sant Llorenç del Munt, l’Obac i Montserrat de Víctor Ferrer Rico

8 de maig de 2015

stllorenç

Per a tots aquells amants de l’espeleologia la Secció d’Investigacions Subterrànies del Centre Excursionista de Terrassa ha publicat aquest llibre on ens mostren les coves i avencs dels parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i de Montserrat.

Molt ben plantejat, abans de tot ens introdueix en les característiques de la vegetació, la fauna i la biodiversitat d’aquests paratges.

Tot seguit ja entra en matèria amb una breu descripció de cadascuna de les coves explorades, acompanyades de fotografies en color que poden ocupar tota la pàgina. Això ens permet visualitzar molt de prop els relleus de les parets, o veure tota una part d’un sostre ple de ratpenats. Cal destacar que allò que li dóna més valor és el fet de que els espeleòlegs apareixen també en les fotos, ja sigui reptant per un estret passatge o baixant amb la corda. Tot plegat agumenta la qualitat de l’obra i et permet gaudir d’aquests entorns que la gent no avesada a aquest esport veuria.

Complementa el llibre un altre més petit que conté les fitxes i topografies de les coves i avencs amb una descripció més detallada.

Recomanat per Sara Codina. http://www.terrassa.cat/biblioteques Biblioteca Central de Terrassa

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat