Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Els bibliotecaris recomanen. Una madre

14 de maig de 2015

Madre

PALOMAS, Alejandro. Una madre. Madrid: Siruela, 2014. (Nuevos tiempos; 278) ISBN 9788416120437.

 

Falten unes hores per a la mitjanit. Finalment, després de diverses temptatives, Amàlia ha aconseguit, als seus 65 anys, veure complert el seu somni: reunir tota la família per a sopar la nit de cap d’any. “Una madre” explica com Amàlia entreteixeix, amb el seu sentit de l’humor i la seva particular personalitat, una xarxa de fils invisibles amb la que uneix i protegeix els seus, sargint els silencis d’uns i encarrilant el futur dels altres. Sap que serà una nit intensa, plena de secrets i mentides, de riallades i de confessions llarg temps contingudes que finalment esclaten per descobrir el que queda per viure. Sap que és el moment d’actuar i no està disposada a que res l’allunyi del seu objectiu.

Descobrir Alejandro Palomas és entrar en un univers infinit ple de vida que et farà sentir la poesia invisible de la vida. I només això, ja val la pena d’experimentar.

Molt, molt recomanable!

Segueix llegint… llegeix la recomanació completa de la Susi Rodríguez des de la Biblioteca Districte 3 (bd3) i descobreix més “Els bibliotecaris recomanen” a la biblioteca virtual de la XBM.

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat