Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Cantem i ballem amb el Quico a la bd4

14 de novembre de 2015

cric-cracbaner
Quico (Small)Doncs sí famílies, tornem a tenir una nova sessió del Quico Canta cançons de tardor amb tot un seguit de noves cançons. Quan acabem de cantar i ballar acabarem de decorar el nostre arbre de tardor. Segur que ens ho passarem molt bé. No us perdeu la propera sessió Cantem i ballem cançons de tardor amb el Quico, a càrrec d’ Eva Fernàndez, Carme Martínez i Isabel Solsona.

L’activitat tindrà lloc el proper dilluns 23 de novembre a les 17:30 h. a la Biblioteca Districte 4 i està adreçada a infants de 12 a 36 mesos.

Recordeu que les places són limitades i cal estar inscrit al projecte Nascuts per Llegir. Podeu realitzar les inscripcions a partir del proper dilluns 16 de novembre de manera presencial a la Biblioteca Districte 4 o bé per telèfon trucant al 937 397 423

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat