Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Els bibliotecaris recomanen. El mar

21 de desembre de 2015

el_mar

GARCÍA-ROJO, Patricia. El mar Boadilla del Monte: Ediciones SM, 2015.
ISBN 9788467577808.

Vivo en un tejado, tengo un barco hecho en su mayor parte de corcho blanco, una piedra mágica y una novia que no me lo creo.
Aunque esto no siempre ha sido así.
Por eso lo cuento.

En Roberto és un nen de set anys que viu amb els seus pares i el seu germà en un petit pis d’una ciutat. Però un dia el seu món es capgira quan un tsunami arrasa tota la ciutat i també s’emporta la seva família. A partir d’aquest moment ha d’aprendre a viure tot sol. Decideix no tornar a l’interior perquè li fa por i es queda a viure amb altra gent a les teulades dels edificis que sobresurten del mar.

Passa el temps i en Roberto té divuit anys, es troba bé amb els seus companys i l’únic que vol és ser feliç i que ho siguin els que viuen al seu voltant. Viu moments difícils, coneixerà la lleialtat, l’amistat i l’amor…

La història narrada en primera persona pel mateix Roberto, és realista però alhora màgica amb bons tocs d’humor. Novel·la molt ben narrada, amb un ritme de lectura àgil, amb un protagonista que enamora i t’atrapa des del primer moment.

Aquesta obra ha estat guardonada amb el Premi de Literatura Juvenil Gran Angular 2015.

Vegeu el booktràiler de El mar

YouTube Preview Image

Patricia García-Rojo és llicenciada en Filologia Hispànica, i professora de llengua castellana i literatura en un institut. L’any 2007 va guanyar el premi Andalucía Joven de Narrativa amb la novel·la La Fábrica Creátor (Berenice) i això li va permetre publicar entre el 2008 i el 2014 la saga completa de Los Portales de Éldonon formada per quatre llibres.

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat