Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

El fantasma de l’òpera

11 de febrer de 2016

bàner de la secció Terras-sons
Aquest any 2016 celebrem els 30 anys de l’estrena del musical El Fantasma de l’òpera al West End londinenc (1986) i els 28 anys de les representacions del musical a Broadway (1988).

El musical, basat en el llibre Le Fantôme de l’opéra de Gaston Leroux, i publicat el 1910, és una novel·la gòtica que combina romanticisme, terror, misteri i tragèdia. Ambientada al París de mitjan segle XIX, concretament a l’Òpera Garnier, un edifici luxós i monumental que, segons deien els seus empleats, estava encantat perquè hi habitava un fantasma a les seves profunditats, Èrick, que els feia xantatge a canvi de reservar-se una cabina privada per poder veure-hi els concerts que s’hi representaven, ja que era compositor.

Si voleu escoltar-lo podeu agafar-vos en préstec la versió que preferiu, en DVD o en CD, consulteu-ne la disponibilitat al nostre catàleg. I també podeu escoltar-lo a través d’Spotify:

Llegeix l’article sencer de la Bet Torrell des de la Biblioteca Central de Terrassa (bct) a la biblioteca virtual de la XBM.

Font de la imatge: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:The_Phantom_of_the_Opera_title_card.jpg

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat