Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

L’escriptor suís, Joël Dicker

29 de març de 2016

egara negra2

Neix a la part francòfona de Suïssa, a Ginebra, el 1985. Fill d’una bibliotecària i un professor de francès. La seva infància transcòrrer a la mateixa ciutat que el va veure nèixer. Viatja a París per entrar en contacte amb el món de la interpretació, estudiant a l’escola de Drama en el Cours Florent. Als 20 anys comença a estudiar dret a la Université de Genève. Es graduaria amb 25 anys.

Als 20 anys, comença a escriure i participa en el Premi internacional per a joves autors de parla francesa. El guanyaria amb el conte Le Tigre.

Continua escrivint i aquesta vegada redacta una novel·la, el 2009 quan ja la té acabada no trobarà editors que li vulguin publicar.

pixlr

El 2010 participa en el Prix des Ecrivains Genevois, premi concedit cada 4 anys només per a obres sense publicar. Va ser la guanyadora i el premi es va entregar el 2010. Finalment sortirà a la llum el gener de 2012, sota l’editorial L’Age d’Homme i Éditions de Fallois. El mateix 2012 també es va publicar La Verité sur l’Affaire Harry Quebert (La veritat sobre el cas Harry Quebert). Traduïda a 33 idiomes, ha estat reconeguda amb el Grand Prix du roman de l’Académie française el 2012.

Trobareu la seva obra a les següents biblioteques:

Joël Dicker

Qui millor que el propi autor per presentar-vos la seva darrera obra,

YouTube Preview Image

I a més a més va ser entrevistat a El món a RAC 1 amb motiu del seu èxit literari l’estiu del 2013, a l’enllaç trobareu l’entrevista per escrit i us podeu descarregar l’àudio.

Gaudiu de la lectura d’aquest autor!

 

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , ,

  One Response to L’escriptor suís, Joël Dicker

  1. Maribel on 18 de maig de 2016 at 1:40

   Llibre trepidant

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat