Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Els bibliotecaris recomanen: Masas saladas y dulces

30 de gener de 2017

Al 2014, després d’estar esgotat al nostre país durant uns anys, torna a editar-se “Masas”. En aquesta obra, Michel Roux ens desvela tots els secrets en l’elaboració de mases. Trobarem tant receptes tradicionals, com la Quiche Lorraine o els croissants, com noves versions més modernes on utilitza ingredients actuals.

El fil conductor és veure com es pot aplicar una mateixa masa en receptes dolces i salades després d’explicar amb tot detall tot el procediment d’elaboració de la masa en si mateixa. Totes elles es classifiquen en: pastes quebrades, dolces enriquides, pasta de full, panades, brioix, cruasans, pizzes, profiteroles i pasta filo.

L’edició és extremadament cuidada en els detalls i les explicacions pas a pas afavoreixen la comprensió del principiant. L’objectiu del pastisser no és fer un àlbum de fotografia culinària sinó assenyalar tots els processos perquè cadascú elabori les receptes a casa seva. Compta amb una fotografia entenedora i en primer pla que s’acosta tant als plats que en pots descobrir les textures i gairebé endevinar-ne les olors.

 

Llegeix la recomanació completa de la Montserrat de la Torre des de la Biblioteca Districte 4 (bd4) i descobreix més “Els bibliotecaris recomanen” a la biblioteca virtual de la XBM

Dades del llibre

Títol: Masas: saladas y dulces
Autoria: Roux, Michel
Editorial: Elfos
Any de publicació: 2009
Pàgines: 304
ISBN: 9788484232971

Compartiu!
  • Delicious
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter

    Etiquetes: , , ,

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    BCT xarxa

    Biblioteca pública de Terrassa
    Passeig de les lletres, 1
    08221 - Terrassa
    Telf. 937 894 589
    Mail: bctxarxa@terrassa.cat