Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Els delictes de Marc Moreno

31 de gener de 2017

El següent escriptor gestiona l’editorial Llibres del Delicte que publica obra en català de gènere negre. La voluntat de l’editorial és fomentar la creació de literatura de gènere negre en llengua catalana per oferir un ventall més ampli d’obres en català, de qualitat i de gènere negra.

És periodista, escriptor i editor català. Com a creador literari s’ha especialitzat en el gènere negre. Com a editor gestiona l’editorial Llibres del Delicte , i com a periodista col·labora en els suplements del diari La Vanguardia i el Público i la revista Lonely Planet magazine i Psicologies.

Us el presentem en la seva vessant editorial a Llibres del Delicte.

Per conèixer millor l’autor també us el presentem dins de la seva faceta com a escriptor. Dins de la setmana de la BcNegra del febrer del 2016, el Marc Moreno participa a la tertúlia literària amb altres autors del gènere.

La seva obra Contra l’aparador, és el fil conductor perfecte per endinsar-nos en el món de l’escriptura de novel·la negra i en les vivències de l’autor en la creació de les seves obres. Gaudiu de la lectura!

Per a més informació podeu consultar el dossier del Club de novel·la negra de la bd6

 

 

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat