Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Torna el Vallès Drac Race

15 de febrer de 2017

El Vallès Drac Race s’ha convertit en una de les curses de muntanyes més interessants de la província de Barcelona, amb una participació professional cada cop més entusiasta.

El VDR ofereix un menú de set proves adaptades a diversos nivells esportius i edats. La més exigent és la Vallès Drac Trail, amb un itinerari de 48 km i un desnivell de 2200 metres positius, que dóna la volta al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Si teniu canalla i ja somien córrer tant com tu, Vallès Drac Race ofereix quatre modalitats infantils-juvenils: la Vallès Drac Kids.

El 19 de febrer torna el Drac?!#VDR2017 la cursa de muntanya on descobriràs el Parc Natural de Sant Llorenç. Tarifes Vallès Drac Race 201748K + 2400m ? 40€24K + 1000m ? 24€10K + 350m ? 12€Hem seleccionat els millors senders perquè revisquis la llegenda del Drac Desafia'l i? inscriu-te ja a Vallès Drac Race 2017!#Terrassa #PNSantLlorenç #VallèsOccidental #Trailrunning #Trail #CursadeMuntanya #

Publicado por Vallès Drac Race en Sábado, 7 de enero de 2017

Però no només es pot participar corrent a la Vallès Drac Trail: si t’agrada la fotografia pots participar en el concurs fotogràfic i d’Instagram i, si el que t’agrada és dibuixar, el grup d’Sketchers de Terrassa ha convocat una trobada.

Arribats a aquest punt m’agradaria recomanar-te un llibre específic d’aquesta cursa de muntanya però encara no s’ha publicat cap –picada d’ullet a qui toqui escriure’n un- així que us recomanaré el llibre Corrent cap a l’impossible. Un viatge al món de l’ultrafons del corredor d’ultrafons Albert Jorquera i Mestres.

Corrent cap a l’impossible. Un viatge al món de l’ultrafons.

(Clica aquí per fer un tastet del llibre).

El llibre d’Albert Jorquera és molt interessant i està molt ben escrit: es nota que és periodista de formació. Dedica un capítol a parlar de la força mental i física que cal tenir per aguantar tantes hores corrent i esmenta com el cansament pot fer-te patir al·lucinacions: des de veure un frontal oblidat enmig de la pista a trobar-te a algú que no existeix amb qui parlar fent un descans.

Fotografia del web personal d’Albert Jorquera i Mestres

En resum, el llibre d’Albert Jorquera t’ajudarà a acabar les curses i assolir els teus objectius, conèixer el món de l’ultrafons i entendre que si veus un drac durant la Vallès Drac Race és només un miratge.

¡Molt bona cursa a tothom!

Hola, sóc en Raül i m’agrada molt fer recomanacions. Veuràs que en faig de cinema, música, novel·la… però sobretot d’esport.

Veure les meves aportacions

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat