Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Ja és aquí la Guia de Coneixement i Esport de la Primavera 2018

14 de maig de 2018

Si t’agrada l’esport has de conèixer la guia del fons de Coneixement i Esport de la Biblioteca districte 5. A la guia trobaràs les darreres novetats que hem adquirit de temàtica esportiva. Al llarg de l’any publiquem quatre guies, a l’Issuu de la Bctxarxa, coincidint amb les quatre estacions de l’any. En aquesta ocasió hem publicat la de primavera.

El Fons de Coneixement i Esport aglutina llibres i audiovisuals sobre els esports que podem practicar a la comarca del Vallès Occidental. Però no només hi trobaràs llibres i pel·lícules esportives, també hi ha novel·les, com La noia del club, biografies, com Todos mis hermanos, llibres infantils…

A la Guia C i E de la primavera de 2018 trobaràs llibres sobre el Taping, futbol, bàsquet, arts marcials, salut esportiva, fotografia esportiva, espeleologia i trail running.

Per a la portada de la guia hem fet servir fotografies esportives històriques de les Col·leccions de l’Arxiu Fotogràfic del CEC (Centre Excursionista de Catalunya). Aquestes fotografies es poden consultar i baixar des del web de la Memòria Digital de Catalunya.

Aquests fons fotogràfics són molt interessants perquè permeten conèixer com es practicava l’esport i com es vivia l’afició a l’esport a principis de segle. La fotografia on apareixen uns corredors correspon a la II Copa Sant Llorenç. La fotografia la va disparar en Josep Maria Co i de Triola l’any 1915 al Monestir de Sant Llorenç del Munt, que corona la Mola, des de on sortien els corredors que van participar a la II Copa Sant Llorenç.

Si voleu saber més sobre aquestes fotografies esportives històriques i sobre les darreres novetats esportives del Fons C i E us recomanem consultar la guia i visitar la Biblioteca districte 5 de Terrassa per conèixer de primera mà els llibres i audiovisuals del Fons de Coneixement i Esport, us hi esperem!

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , , , ,

  One Response to Ja és aquí la Guia de Coneixement i Esport de la Primavera 2018

  1. Agnès on 15 de maig de 2018 at 10:32

   Doncs, ja ho sabem, si sobre esport volem llegir cap a la bd5!

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat