Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Ara som gegants, de Joan Dausà

22 de novembre de 2018

Resultado de imagen de ara som gegants de joan dausaDausà, Joan. Ara som gegants (2018)

Ara som gegants (Promo Arts, 2018) és la cançó que obre el tercer disc del mateix títol d’aquest músic, actor i doblador català. L’àlbum està format per 10 temes en total (i 40 minuts) de música intimista que miren la vida amb esperança sense abandonar una melancolia vital. Aquest nou àlbum conté una evolució artística coherent sense renunciar a la malenconia ni a l’emoció dels seus dos discs anteriors però amb la introducció de temàtiques més socials com la pèrdua dels records a Obriu-me el cap o la superació personal i col·lectiva a Ara Som Gegants.

Si heu vist la pel·lícula Barcelona nit d’estiu (2013) us vindrà a la ment Joan Dausà en aquell sopar d’un grup d’amics on sortia amenitzant una tertúlia mentre de fons escoltàvem  Jo mai mai, un dels temes de la seva banda sonora que ell va compondre i per la qual va guanyar el Premi Gaudí a la millor música original (2014).  Igualment va repetir com a compositor en la segona entrega de la pel·lícula de Dani de la Orden, Barcelona nit d’hivern (2015).

Més informació

bàner de la secció Terras-sons

Hola biTermaníacs… treballo a la sala de música, cinema i revistes de la bct. Espero rebre els vostres suggeriments i recomanacions…
Ens llegim pel biTer!!!

Veure totes les meves aportacions.

Compartiu!
 • Delicious
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter

  Etiquetes: , ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  BCT xarxa

  Biblioteca pública de Terrassa
  Passeig de les lletres, 1
  08221 - Terrassa
  Telf. 937 894 589
  Mail: bctxarxa@terrassa.cat